Anbefalinger

Hvad siger kunderne om ts-rengøring?

Det spørgsmål får vi svar på hver eneste måned. At omkring 80 pct. svarer ”Meget tilfredsstillende” er vi naturligvis stolte af. Det kan naturligvis også hænge sammen med, at vi har været proaktive og løst udfordringer inden de blev til problemer. Det vi kan gøre her og nu udsætter vi ikke til i morgen. Det sætter kunderne pris på.

Ts-rengøring er en Østjysk virksomhed med Rødekro, Billund, Horsens, Hedensted, Juelsminde, Vejle, og Fredericia som de største geografiske områder. Alle områder viser i øvrigt fremgang.
Det er traditionel erhvervsrengøring, der udgør omkring 40 pct. af vores daglige arbejdsopgaver. Næststørste arbejdsområde er specialopgaver med 10 pct.

“Tamara og hendes kollegaer fra TS-rengøring har i et par år gjort rent hos os en gang om ugen. Vi har været yderst tilfredse med deres arbejde. De er meget stabile, pålidelige og tilmed flinke, og de udfører hver gang arbejdet grundigt og præcist som vi har aftalt. De har desuden været meget fleksible mht. rengøringstidspunktet, og det er altid meget let at komme i kontakt med TS-rengøring. Vi er meget glade for deres arbejde, som er en stor hjælp for os i en travl hverdag.”

– Britta og Per Gundtoft

“Vi har brugt ts-rengøring i ca 1 år, det er det bedste rengøringsfirma, vi har haft her i klinikken, de yder en effektiv og præcis service, til prisen, vi kan klart anbefale ts-rengøring.”

– Tandlægerne

“Vi har benyttet os af ts-rengøring gennem længere tid, servicen har altid været i top og til tiden. Det er skønt at komme hjem til et hus, der er rent helt ud i alle hjørner.”

– Lotte

“Vi har brugt ts-rengøring i ca. 2 år. Det er det bedste rengørimgsfirma vi har haft her på kontoret.
Ts-rengøring yder en effektiv rengøring til en fornuftig pris. Vi kan klart anbefale dette firma.
Minova”

– Ejendomsdrift og administration

“Vi har brugt ts-rengøring I 2 år. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde, de er stabile og grundige til industri rengøring”

– Ole Christiansen, CEO, DacmaTech A/S

Få et uforpligtende tilbud på jeres rengøring fra ts-rengøring i Hedensted!

Giv os et kald på telefon 51 62 23 75 – og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.