Erhvervsrengøring

Professionel erhvervsrengøring i Østjylland

Hos ts-rengøring vi specialister i rengøring. Vi har mange års erfaring med netop rengøring, og vi kan klare mange forskellige typer af opgaver. Herunder naturligvis professionel og gennemført erhvervsrengøring.

Vi har hjemme i Hedensted, og herfra varetager vi opgaver i store dele af Jylland. Østjylland er et af vores primære arbejdsområder, men vi kommer også gerne til eksempelvis Kolding, Horsens og andre jyske byer for at klare erhvervsrengøringen i din virksomhed.

Ved at overlade rengøringen til professionelle, er der med sikkerhed altid pænt, rent og indbydende i virksomheden. Dét er af flere grunde en enorm fordel, og derfor er der også god mening i at investere i erhvervsrengøring i Østjylland eller et andet sted i Jylland.

Gør arbejdet til en ren fornøjelse med erhvervsrengøring

Først og fremmest er det fornuftigt at prioritere erhvervsrengøringen for de ansattes skyld. Det skaber ganske enkelt et bedre indeklima og et bedre arbejdsmiljø, at der er rent på arbejdspladsen. Det betyder nemlig større velbehag for de ansatte, når de er på arbejde. Derudover kan det være med til at mindske mængden af sygedage, at der altid er rent på arbejdspladsen.

Med grundig erhvervsrengøring kan du altså gøre arbejdspladsen endnu bedre at være på samt sikre arbejdsdygtige medarbejdere.

Det nytter ikke noget, at medarbejderne eller du selv skal bruge tid på rengøringen i dagligdagen. Jeres tid er bedre brugt andetsteds, og derfor er det fornuftigt at lade os klare din erhvervsrengøring. Så klarer vi den del, vi er gode til, imens I kan fokusere på det, I er gode til.

Giv et godt førstehåndsindtryk ved hjælp af erhvervsrengøring

Ud over at det er en fordel på personaleplan at have grundig erhvervsrengøring, er det faktisk også en fordel i forhold til (eventuelle) samarbejdspartnere. Prøv at forestille dig, at du skal til forretningsmøde hos en potentiel samarbejdspartner. På deres kontor bliver du mødt af nullermænd og spindelvæv i hjørnerne. Allerede nu er du sandsynligvis en smule skeptisk.

Hvis du vil fremstå professionel og pålidelig over for potentielle partnere eller kunder, giver det således god mening at investere i grundig erhvervsrengøring. Det gør ganske enkelt førstehåndsindtrykket meget bedre, at der er pænt og rent i dine kontor- og mødelokaler.

Med grundig erhvervsrengøring kan du vide dig sikker på, at dine lokaler altid er præsentable. Vi laver en aftale, som er passende i forhold til netop dine behov, krav og ønsker, og som giver mening i forhold til dagligdagen på kontoret. Dermed er du altid sikret fine og rene lokaler.

Erhvervsrengøring til priser, der er til at forstå

Prisen på erhvervsrengøring afhænger naturligvis af de konkrete behov og omfanget af opgaven. Vi sammensætter altid en rengøringsløsning, som passer perfekt i det enkelte tilfælde, og derfor kan prisen på erhvervsrengøring også variere meget.

Vi forsøger naturligvis altid at holde priserne på et niveau, hvor alle kan være med, men samtidig vil vi ikke gå på kompromis med kvaliteten af vores ydelser. Derfor sørger vi også altid for at tage os god tid til den enkelte opgave, hvorved opgaven bliver løst så godt som overhovedet muligt.
Hvis du vil høre mere om priserne på rengøring til erhverv – eller nogle af vores andre ydelser – skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Fleksibel og pålidelig rengøring til erhvervsdrivende

Som erhvervsdrivende er det alfa og omega, at rengøringen er pålidelig. Det kan du trygt regne med, at den er, når du vælger ts-rengøring. Vi overholder altid vores aftaler, således at du kan være fuldkommen sikker på, at rengøring bliver klaret som forventet.

Samtidig ved vi også godt, at der indimellem kan opstå uforudsete forhindringer og ændringer i planerne, når man driver erhverv. Derfor gør vi også meget ud af at være fleksible, således at rengøring bliver klaret på dine præmisser. Din erhvervsrengøring skal ganske enkelt passe ind i din dagligdag, og det går vi gerne langt for at sørge for, at den gør.

Fleksibiliteten betyder også, at vi naturligvis løbende kan ændre og justere i en aftale om erhvervsrengøring. Ændrer behovene for rengøring sig, sammensætter vi således en ny løsning, som giver endnu bedre mening end den gamle. Dermed er du sikker på, at du altid får den absolut mest hensigtsmæssige løsning inden for erhvervsrengøring, når du vælger ts-rengøring.

Vi skaber gode relationer og godt samarbejde

Rengøring er en tillidssag, og vi bliver gang på gang beærede over, at erhvervsdrivende rundt omkring i Jylland overlader deres erhvervsrengøring til os. At få nøglerne til din virksomhed er om noget et tegn på tillid, og vi sætter utroligt meget pris på, at vi konsekvent bliver mødt med denne tillid.
Vi tager naturligvis din tillid meget seriøst, og vi går gerne den ekstra mil for at sørge for, at vores kunder fortsat er glade og tilfredse. Vi vægter derfor også den personlige og gode service meget højt, for vi tror på, at gode relationer både indbyrdes og til vores kunder giver et bedre resultat i sidste ende.

Når vi klarer din erhvervsrengøring, kan du derfor også altid forvente at blive mødt af smilende og imødekommende personale. Og har du tid til en lille hyggesnak, har vi også. På den måde skaber vi gode relationer, som styrker det gode samarbejde.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for erhvervsrengøring

Er du interesseret i at høre mere om erhvervsrengøring i Østjylland? Eller er du interesseret i en af vores andre ydelser såsom ejendomsservice ? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Vi tager meget gerne en snak om dine forskellige muligheder og dine behov for erhvervsrengøring. På baggrund af dette får vi ligeledes nemmere ved at komme med et tilbud på netop din erhvervsrengøring. Kombineres erhvervsrengøring med andre ydelser, kan vi desuden lave en samlet pakkeløsning til dig, hvorved det hele bliver endnu billigere.

Du kan enten kontakte os på telefonnummer 51 62 23 75 eller ved at sende en mail til René Sørensen info@ts-rengoering.dk. Vi glæder os til at høre fra dig, og vi er sikre på, vi nok skal komme frem til den helt rette løsning inden for erhvervsrengøring til netop dig og din virksomhed.