Om os

Historien om ts-rengøring

Samarbejde, dialog, fleksibilitet, loyalitet og ærlighed.

Det var med de værdier i bagagen, at Tamara Sørensen 2014 grundlagde ts-rengøring med domicil i Hedensted. Siden er det gået stærkt, og vi har som alle andre haft både gode og dårlige tider.

I dag er ts-rengøring en professionel arbejdsplads, hvor social ansvarlighed er en selvfølge – det samme er overenskomstmæssige løn- og arbejdsvilkår. Det smitter naturligt af på de ydelser, vi leverer til kunderne, hvad enten det er dagligt eller på uge- og månedsbasis. Ad hoc opgaverne løser vi, når de opstår.

Vi er kendt for at være en innovativ virksomhed, der gerne går nye veje – både når det gælder det rengøringstekniske område og det enkelte menneske.

Kundetilfredsheden er vigtig for os

Kundetilfredsheden måler vi hver måned. Vi scorer højt, og det kan vi takke medarbejderne for. Deres tilfredshed kommer til udtryk i form af en gennemsnitlig anciennitet på ca. seks år.
Ts-rengøring ønsker fortsat at være en mellemstor servicevirksomhed. En virksomhed, som erhvervslivet naturligt har med i overvejelserne, når der skal tages nye initiativer.
Vi kan meget. Det vi ikke kan, ja, det kan vi lære eller finde en løsning på sammen med vores samarbejdspartnere. Det er ved at løse kundernes mangeartede udfordringer, at ts-rengøring i dag er kendt som en innovativ samarbejdspartner.